jag lever!

hej alla glada :D
jag ar i frankrike och typ dor av varme XD hahah, okej, kanske inte, men iallafall :P
har varit i tyskland och osterrike lite snabbt, typ en natt pa varje stalle. sen blev det itqlien dar vi var i fem, ellernat, natter: traffade nagra kompisar till familjen i Lido di Spina pa ostkusten :)

I FLORENS KOPTE JAG HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS! hittade ingen bokaffar den 21a, men den 22a kopte jag den. jag nastan strecklaste den, och jag grat en massa. den ar typ gratskadad, men det gor ingenting :D den var bäst! titta, nu hittade jag dendär knappen sa man kan fa prickar över ö och ä ;D hahah.

iallafall; ska inte sitta sa länge, även fast det är billigt; haha, ingen av kompisarna är ju inne pa msn, och jag maste leta reda pa mamma och pappa :P

nu har ni iallafall hört ifran mig, sa ni vet att jag inte är död ;D hahah.
sen är dethär tagentbordet väldigt irriterande; när jag ska skriva a, blir det hela tiden Q; för allt är felplacerat xD

kommer hem runt den tredje, och da ska jag kidnappa Karin lite. eller annan valfri so, läst DH ;D

pussar;
Fia

fluorescent adolescent

jag har kommit på att jag tycker att videon till andra singeln på Favourite Worst Nightmare, Fluorescent Adolescent, är väldigt bra. och sorglig.


jag tycker att det är sorgligt när  Clownen säger: How could it have come to this?
och sen får man se flashbacks från när de var små, och typ var bästa kompisar.

sen tycker jag att Alex var väldigt söt när han var liten :'D
för ja, det är bilder på medlemarna i Arctic, när de var små.
de andra var också väldigt söta :'D hahaha.

pusspuss,
Fia.

Grönan ;D

image127

igår jag jag på grönan, med Carro, hennes syrra och hennes syrras familj, typ :P haha.
kul var det, och jag fick med Carro upp i Jetline. hon vådade varken Katapulten eller Extreme. suck, dom är ju nästan roligast x'D haha, jag åkte båda två gånger :P
Kvasten var egentligen jättetråkig, hahahaha, kort, och inte jättesnabb. aya, funkar väl för de *yngre* barnen x'D hahahaha. nejmen den funkade ^^

jag tänkte inte på att det var sommarkrysset igår, men det hade Carro koll på, så vi örde alla genrepen, och några kul killar som jobbade vid ett av lotterierna dansade och sjöng vackert till nån av Jimmy Janssons låtar :P hahaha.
sen informerade nån annan som jobbade vid ett annat lotteri att det skulle komma en världsstjärna dit. efter att vi tittat undrande på honom, sa han att det var Avril Lavigne, och hon är ju rätt okej, typ :P hahha.
vi stannade där till efter att krysset var slut, och sen tog vi oss till bussarna och tog oss mot Centralen :P

hahahah, när vi var på bussen såg jag att en av tjejerna framför mig hade en liten vattenpistol i handen, och siktade på en av killarna som satt bakom mig. hahaha, han trodde att det droppade en massa från taget, och började svära varje gång hon sprutade vatten på honom. jag kunde typ inte hålla mig för skratt, hahahha :P

jag var jättenyttig igår; åt några pommes till frukost, kebab till lunch, popcorn, glass, köpte en stor polkagris, och så middag - halv elva på McDonalds.

på Centralen såg plötsligt Carro och Tina (hennes syrra :P) två killar som kom in, och båda kollade konstigt på dem innan båda försökte få killarna, eller en av dem, att läga märke till os. det var då deras broder som kommit med en kompis. hahaha. de försvann in på Pressbyrån och en kort stund därefter hördes ett krasch, och båda systrarna tänkte väl typ "Magnus!", jag och Carro sprang dit, hon med min kamera i beredskap, och där var en kraschad Pucko på golvet :P haha.

jag har tagit bilder och så, men för att se fler än den där uppe på Svamp-Bob, så får ni titta
(här) :)

pusspuss,
Fia.