whataboutadam

Rubriken har egentligen ingenting med detta inlägg att göra. Jag bara inte visste vad det skulle stå. Så då fick det bli en av de jag har subscribat på YouTube. Adam är kul. Han är från Nordirland. Lalalaaa.
Skitsamma.

Nu har jag packat upp min väska. Och jag har ställt in den där jag hittade den... under trappan, alltså. De mesta av kläderna väntar nu på att jag ska bära upp dem till tvättmaskinen. Det jag köpte där nere och lite annat ligger på min säng och väntar på att jag ska hänga in de i garderoben.

Sen ska jag fundera på hur jag vill ha det i mitt rum. Jag vill möblera om. Det känns inte rätt såhär. Sängen och skrivbordet ska eventuellt byta plats. Tavlor ska byta vägg. (Note to self: köp ramar till foton!) Hylla ska ner innan den ramlar ner av sig själv och mosar min datorn. Även om det kanske inte är det mest troliga, så vill jag inte riskera det. Hyllan lutar, nämligen.

När jag är klar med det här (eller iallafall när jag har satt igång en tvättmaskin) ska jag ladda ner lite musik. En massa band som jag vill veta om jag gillar, eller som jag bara hört några låtar av. Bland andra Babyshambles, The Coral (som fick mitt intresse när de var förband åt aporna), Queens of the Stoneage, The Cribs och Kasabian. Jag skriver upp alla som jag ska ladda ner, så jag har lite lappar här, hahaha.

Menmen, vad gör alla en... lördag, är det idag ja. Vad gör alla en lördag som denna?

Chao!


Kommentarer
Jag går under namnet: Anonym

I know the feeling, hade inte orkat själv om det inte var för att det bara var att beställa den lixom ^^ haha

Nja, jag har lite koll på hemsidan och de har skrivigt endel om filmen där ^^


-Alma

Jag går under namnet: Anonym

Joo, jag har rss på sidan så :P hehe
Men vilka av böckerna har du läst btw? Första och andra eller?


-Alma

2008-01-05 @ 21:24:00
Bloggen: http://nej.bloggagratis.se

SJÄLVKLART, att jag vill skriva en kommentar!

Jag heter...
här vill jag skriva fler gånger!

Mailen är...

Och bloggar gör jag på...

Jag ville...

Trackback