stackars den som aldrig bryr sig

Två alternativ;
Antinger reder vi ut det hela, eller så fortsätter vi med allt detta tjafs om totalt onödiga saker.
Mig spelar det ingen roll.

Och ja, du vet vem du är.

Kommentarer
Jag går under namnet: carro

vaddå stackars den som aldrig bryr sig? jag bryr mig visst. och även om jag försöker va trevlig så e ju inte du det

2007-08-18 @ 23:53:53
Jag går under namnet: Fia

du behöver inte ta åt dig allt, jag lyssnade på låten Stackars av Lars Winnerbäck, och just då sjöng han "stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva..." och eftersom att jag tidigare har använt många låtrader som rubriker på mina inlägg.
ja, det är jättetrevligt att bråka om någet *egentligen* helt löjligt, och sen nästa gång ajg loggar in så är allt frid och fröjd. jag har svårt att anpassa mig så snabbt från att vara sur på någon till att vara "bästa kompisar". det kanske inte du har, men ja, grattis, isf.

Jag går under namnet: carro

men herregud du fattar verkligen ingenting..
Jag orkar inte bråka med dig 24/7 försöker va trevlig men nu får man alltså skit för de OCKSÅ. hur ska du ha det?
sluta va ett pms monster och försök va trelig tillbaka för fan

2007-08-19 @ 00:02:41
Jag går under namnet: Fia

jag har inte lätt att vara trevlig möt någon som svär åt mig och liknande, och när jag loggar in på msn ett tag senare verkar ha glömt bort ett bråk och så. jag glömmer inte så lätt, och jag anpassar mig inte så lätt. faktiskt. jag vet att jag har svårt att vara trevlig ibland, men det är väl något som jag får öva på, antar jag.

2007-08-19 @ 00:07:44
Bloggen: http://princesswirell.blogg.se
Jag går under namnet: carro

Men herregud, känner du mig inte bättre? du vet att jag alltid svär och är ganska otrevlig. och om jag bara bemöts av skit blir jag inte gladare.. jag har förklarat varför massvis med gånger. och du kar inte svårt att glömma du e LÅNGSINT och det är många människor. Och om vi ska fortsätta ha massa skit bråk får du väl ja lära dig att inte vara de. Men ska jag ta de långsamt så fine, jag kan va halv elak imorn och mindre dagen efter om det är de du vill, eller så kanske du inte vill bli sams överhuvudtaget?

2007-08-19 @ 00:09:55
Jag går under namnet: Fia

jag är jättelångsint, ja, en timme högst. waow. ja, jag blir sarkastisk också. sedär.

2007-08-19 @ 00:13:30
Bloggen: http://princesswirell.blogg.se
Jag går under namnet: carro

asså kan du aldrig ta saker på allvar? och vaddå en timm ja har inte sagt ett skit om bråket på 2 dar 2 DAR har jag vart jävligt trevlig.. hur mkt tid behöver du säg de för jag kan lätt hålla käften?

2007-08-19 @ 00:16:09
Jag går under namnet: Fia

jag kan ta saker på allvar, men när jag är allvarlig, eller ja, inte flumm, så tror du ju att jag är sur...
och vi pratar om olika saker, det är det. du pratar om det stora bråket. jag pratar om de små bråken som vi haft typ varje dag den senaste tiden. och faktiskt, jag kommer nte ihåg vilket som är det "stora" bråket.

2007-08-19 @ 00:38:50
Bloggen: http://princesswirell.blogg.se
Jag går under namnet: carro

men herregud det e ju dom jag snackar om och de har typ vart uppehåll 2dar. och varför tar vi de ens här i din blogg? det e egentligen så jävlans fegt att hålla på på internet.. och ja jag e bäl feg för att jag ger svar på tal.. ska jag berätta va de stora bråket va? va? de va när du anklagade mig för att de va MITT fel att vi inte kan praoa tillsammans och det verkar du fortfarande inte släppt, men inse det är INGENS fel, ändrade planer helt enkelt.. tyvärr men om du vill slippa paniken du bubblar om kan du ju söka nu veckorna 40-41

2007-08-19 @ 00:46:24
Jag går under namnet: Fia

uppehåll två dar? det var senast idag som vi bråkade.
och vad, egentligen håller jag på med på internet? jag skrev att antingen kan vi reda ut det, eller låta bli. jag nämnde inte några namn. det var du.
FÖRÖVRIGT är väl inte du rätt person att uttala dig om det, eller? för du har ju skrivit om nästan samma sak i din blogg.
och ärligt, jag sa att jag var besviken, jag tog det du sa som ett löfte, och som jag såg det så bröt du löftet. jag sa också att det skulle gå över efter ett tag. det har det gjort. jag bryr mig inte om det längre, se, jag hade *glömt bort det*

2007-08-19 @ 00:59:39
Bloggen: http://princesswirell.blogg.se
Jag går under namnet: carro

Jag har fan ingen blogg!!
vart har du fått det ifrån nuda?
Men herregud LÖFÖTE? KAN JAG GÖRA NÅTT ATT JAG OCH KARIN BLIR ERBJUDNA JOBB OCH TACKAR JA? nu får du faktiskt ta och ge dig innan du skämmer ut dig ordentligt! vi kan ta de här när skolan böjar öga mot öga, man kan va bra tuff på intenet får se om du e lika tuff i verkligheten,, du verkar inte ens vilja lösa det här? så skit it då!

2007-08-19 @ 01:06:20
Jag går under namnet: Fia

nejnej, okej, då är det någon annans som jag hittade idag då. men det verkar vara du, men jag kan ju ha fel.
och JA, vi kan ta det öga mot öga. jag fattar inte att det fortfarade är en så stor grej. jag har gått vidare, jag bryr mig inte längre.
jg vill lösa dethär, men det känns som om det lär bli svårt.

2007-08-19 @ 01:11:30
Bloggen: http://princesswirell.blogg.se
Jag går under namnet: carro

det blir svårt eftersom du är så trångsynt.
du läser inte va jag skriver.
varför det är så stor grej? varför kan du inte bara va trevlig och glömma allt groll? du e långsint yeah fine, men sluta prata med mig dåra. Jag kan förlåta jag kan glömma men det verkar va svårt för dig så fine. gör som du vill.

2007-08-19 @ 01:19:50

SJÄLVKLART, att jag vill skriva en kommentar!

Jag heter...
här vill jag skriva fler gånger!

Mailen är...

Och bloggar gör jag på...

Jag ville...

Trackback